Cum sa cresti viteza de download la Internet

 

Oameni fiind, prin natura noastra nemultumiti, indiferent ce viteza de download la internet am avea, parca tot ne-ar placea sa o marim. Un computer mai rapid ne-ar ajuta putin insa se pot face anumite setari sau alegeri, pe care le voi prezenta mai jos, fara sa fie necesar un upgrade hardware.  Citeste mai jos cum sa cresti viteza de download:

  1. Daca ai o conexiune de internet dial-up, intereseaza-te cum ai putea trece pe DSL sau fibra. Daca providerul tau de internet nu ofera astfel de optiuni, incearca sa cauti alte firme care isi ofera serviciile in zona ta.
  2. Cand vei contacta firma de internet, roaga-i sa-ti spuna exact ce viteze de download si upload ofera. In timp ce o conexiune dial-up ofera o viteza de download ce se invarte in jurul cifrei de 56 Kbps, cele prin cablu sau fibra optica pot ajunge pana la 20 Mbps.
  3. Atunci cand downloadezi, asigura-te ca inchizi orice program pe care nu il folosesti pentru a evita consumul inutil al resurselor calculatorului.
  4. Downloadeaza intai fisierele de care chiar ai nevoie si amanale pe celelalte, mai putin importante, pentru mai tarziu.
  5. Incearca sa downloadezi fisierele la diferite ore. Unii oameni downloadeaza mai bine noaptea, din cauza ca mai putini utilizatori acceseaza fisierul respectiv.
  6. Instaleaza un optimizator de download, cum ar fi Download accelerator.

Tags:

Taxonomy:

Adaugă comentariu nou

PHP code

  • Poţi scrie cod PHP. Trebuie să incluzi tag-urile <?php ?>.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.